Comenzi telefonice
+4 0747 776 129
Luni-Vineri
9.00 - 18.00
  • Acasa
  • Despre noi
  • Blog
  • Contact
  • Cosul meu

Espressor Cremesso Una Velvet Purple

COD PRODUS: 1081
Espressor Cremesso Una Velvet Purple
599.99 RON
(tva inclus)
SAU

Espressor Cremesso Una Velvet Purple

Detalii

Placerea de a bea cafea este, mai presus de toate, o chestiune de gust. Cu toate acestea, combinatia dintre calitatea cafelei si aparat este decisiva atunci cand se pregateste un Espresso, Macchiato, Caffe Latte sau Cappucino. Mari procesatori de cafea si inginerii Elvetieni de la Cremesso au lucrat impreuna pentru a oferi consumatorilor o experienta unica, demna de maestri Barista.

Tehnologie 19 Bar Sistemul inovator al capsulei precum si masina sofisticata au fost dezvoltate ca un tot unitar. Aceasta inseamna ca toate componentele sunt perfect reglate unele pentru celelalte, asigurand o ideala dezvoltare a aromei de cafea. In plus, aparatul dispune de un concept de economisire a energiei si a fost creat din materiale de cea mai inalta calitate.

Design Aparatul de cafea Cremesso este un exemplu perfect al modului in care concentrarea pe functionalitate duce la proiectarea celor mai frumoase forme. Asemenea cafelei din fiecare capsula, masina este o declaratie clara, redusa la ceea ce este esential: placerea pura.

Informatii aditionale

Produs Cremesso