Comenzi telefonice
+4 0747 776 129
Luni-Vineri
9.00 - 18.00
  • Acasa
  • Despre noi
  • Blog
  • Contact
  • Cosul meu

Capsule cafea Cremesso - Leggero

COD PRODUS: 1087
Capsulele de cafea Cremesso contin pana la 1000 de arome atent selectionate de la cele mai exclusiviste branduri, asigurand astfel garantia unei bauturi exceptionale, a unei experiente de neuitat.
22.99 RON
(tva inclus)
SAU

Capsule cafea Cremesso - Leggero

Detalii

Capsulele de cafea Cremesso contin pana la 1000 de arome atent selectionate de la cele mai exclusiviste branduri, asigurand astfel garantia unei bauturi exceptionale, a unei experiente de neuitat. Acelasi lucru poate fi spus si despre espresoarele Cremesso ce folosesc presiune de pana la 19 bari pentru a produce o cafea de cea mai inalta calitate. 

Cremeso ofera prin cele 5 arome ale sale o cafea pentru fiecare moment al zilei, o cafea pentru fiecare gust. De la cea mai scazuta intensitate pana la cea moderata si de la cea tare pana la clasica, capsula pastreaza aroma intacta pana in momentul utilizarii. Cafeaua Cremesso facuta exclusiv din cele mai calitative boabe de cafea culese din intreaga lume va ofera intotdeauna gustul cafelei proaspat rasnita. Un proces special de prajire da viata acestui amestec de boabe din cea mai pura cafea Arabica din America Centrala, America de Sud, Africa si India. Savurati-l intr-o ceasca mare pentru a aprecia la maxim buchetul sau floral si gustul subtil.

Intensitate: 1.

Cantitate recomandata: lungo 110ml.

Informatii aditionale

Produs Cremesso
Ambalaj 16 capsule