Comenzi telefonice
+4 0747 776 129
Luni-Vineri
9.00 - 18.00
  • Acasa
  • Despre noi
  • Blog
  • Contact
  • Cosul meu

Espressoe Jura - Impressa Z9 Piano Black

COD PRODUS: 1301
Un espressor rafinat si sofisticat.
11190.00 RON
(tva inclus)
SAU

Espressoe Jura - Impressa Z9  Piano Black

Detalii

Rafinat si sofisticat

Veti intelege de la prima vedere: IMPRESSA Z9 One Touch TFT stabileste noi standarde. Si o face in multe feluri, pentru ca va va seduce prin calitatea exceptionala a cafelei, usurinta in utilizare si designul captivant. Fabricat cu precizie elvetiana din materiale de foarte buna calitate, acest automat de cafea rafinat emana putere si liniste, in acelasi timp. Espresso, cafea lunga, latte macchiato, cappuccino, etc.; odata selectate prin afi sajul TFT de inalta rezolutie, automatul prepara in tacere produsul selectat. Mai mult, iluminarea cestii pune in valoare rezultatul perfect obtinut si face din fi ecare specialitate o placere a tuturor simturilor.

Usor de utilizat

Cu ajutorul butonului de control rotativ si afisajului color TFT, utilizarea automatului este complet intuitiva. Este posibila personalizarea ordonarii si denumirii a sase produse. Asociate cu 11 specialitati selectionabile prin butonul de control rotativ, toate dorintele dumneavoastra in materie de cafea sunt indeplinite dintr-o privire. Iar gratie functiei de preselectie, care permite adaptarea rapida a setarilor cu dorintele momentului, gama de optiuni este practic nelimitata.

Ceremonia incoronarii

Latte macchiato, cappuccino si alte specialitati sunt extrem de populare in intreaga lume. Echipat cu tehnologia „Fine Foam“, IMPRESSA Z9 One Touch TFT prepara o spuma de lapte de o consistenta fi na si cremoasa care incoroneaza toate aceste specialitati in tendinte. Gratie duzei de cappuccino reglabila pe inaltime pana la 153 mm, ea se adapteaza cu usurinta paharelor mari de latte macchiato.

O placere autentica

Tehnologia moderna a acestui automat reuseste sa creeze in totalitate un rezultat autentic, real. Rasnita performanta Aroma+ rasneste boabele de cafea de doua ori mai repede fata de rasnitele traditionale dar in acelasi timp isi mentin intreaga lor aroma. Cele doua sisteme de incalzire, unul pentru cafea si apa fierbinte si celalalt pentru abur, asigura conditiile optime de preparare. Preincalzirea inteligenta compenseaza automat variatiile de temperatura care survin in cazul pauzelor prelungite.

Compatibil Wireless

Comunicarea wireless face parte din viata noastra de zi cu zi, in multe domenii. Acum apare si in automatele de cafea. JURA Cool Control Wireless este conectat automat la aparatul de cafea. Racitorul de lapte poate indica din timp daca nu exista lapte sufi cient pentru urmatoarele cappuccino sau latte macchiato. Atunci cand laptele scade sub nivelul de referinta, mesajul ‘Fill milk’ apare pe ecranul automatului de cafea. Acest lucru imbunatateste confortul si previne stropirea.

Informatii aditionale

Produs Jura