Comenzi telefonice
+4 0747 776 129
Luni-Vineri
9.00 - 18.00
  • Acasa
  • Despre noi
  • Blog
  • Contact
  • Cosul meu

Kit Marc Quinn (2 cesti espresso+2 farfurii)

COD PRODUS: 1327
Marc Quinn (Londra, 8 ianuarie 1964) este un artist vizual contemporan. Un membru influent al miscarii Tinerilor Artisti Britanici in anii 1990, care a devenit unul dintre persoanele influente ale generației sale. Quinn exploreaza "ce inseamna sa fii o fiinta umana care experimenteaza lumea", abordand subiecte precum corpul, genetica, identitatea, mediul și mass-media. Sculpturile artistului, picturile si desenele se regasesc de cele mai multe ori in relatia pe care o avem cu corpul nostru, subliniind modul in care conflictul dintre "natural" și "cultural" are o mare influenta asupra psihicului contemporan. Opera sa se regaseste in colectii de arta importante din intreaga lume.

EXPERIENTA CAFELEI REFLECTA IDENTITATEA NOASTRA

Fiecare farfurie reproduce culoarea irisului, fiecare fiind unica si inconfundabila in propria-i identitate. In centru, acolo unde sta ceasca de cafea, gasim esenta vietii, reflectand bucuria umanitatii.
180.00 RON
(tva inclus)
SAU

Kit Marc Quinn (2 cesti espresso+2 farfurii)

Detalii

Marc Quinn (Londra, 8 ianuarie 1964) este un artist vizual contemporan. Un membru influent al miscarii Tinerilor Artisti Britanici in anii 1990, care a devenit unul dintre persoanele influente ale generației sale. Quinn exploreaza "ce inseamna sa fii o fiinta umana care experimenteaza lumea", abordand subiecte precum corpul, genetica, identitatea, mediul și mass-media. Sculpturile artistului, picturile si desenele se regasesc de cele mai multe ori in relatia pe care o avem cu corpul nostru, subliniind modul in care conflictul dintre "natural" și "cultural" are o mare influenta asupra psihicului contemporan. Opera sa se regaseste in colectii de arta importante din intreaga lume. EXPERIENTA CAFELEI REFLECTA IDENTITATEA NOASTRA Fiecare farfurie reproduce culoarea irisului, fiecare fiind unica si inconfundabila in propria-i identitate. In centru, acolo unde sta ceasca de cafea, gasim esenta vietii, reflectand bucuria umanitatii.

Informatii aditionale

Produs illy