Comenzi telefonice
+4 0747 776 129
Luni-Vineri
9.00 - 18.00
  • Acasa
  • Despre noi
  • Blog
  • Contact
  • Cosul meu

Despre Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

In conditii normale termenul de livrare al produselor cumparate prin intermediul magazinului online www.mycoffee.ro este de 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. In cazul in care ati optat pentru plata prin virament bancar, S.C. MYCOFFEE OFFICE DISTRIBUTION S.R.L. se obliga sa livreze produsele comandate in 2 zile de la data in care au fost virati banii in contul specificat de Vanzator. In cazul neindeplinirii acestei obligatii, Vanzatorul va returna suma in maximum 3 zile lucratoare in contul bancar al Cumparatorului, cu exceptia cazului in care Cumparatorul este de acord cu prelungirea termenului de livrare, acord ce va fi comunicat prin fax sau e-mail.

Livrarea in Bucuresti - Livrarea pentru comenzile care depasesc suma de 200 lei (tva inclus) este gratuita.

Costul transportului pentru comenzile mai mici de 200 lei (tva inclus) este de 9.00 lei + tva pentru primul kg, dupa care se mai adauga 1.00 lei + tva pentru fiecare kg in plus. In cazul platii comenzii ramburs ( la livrarea comenezii) tariful pentru rambursarea banilor este de 5.00 lei + tva.

Livrarea in Tara - Livrarea pentru comenzile care depasesc suma de 1000 lei (tva inclus) este gratuita.

Livrarea in Tara - Costul transportului pentru livrarile mai mici de 1000 lei in tara este de 12.30 lei + tva pentru primul kg, dupa care se mai adauga 1.00 lei + tva pentru fiecare kg in plus. In cazul platii comenzii ramburs ( la livrarea comenezii) tariful pentru rambursarea banilor este de 5.00 lei + tva.

Pentru localitatile aflate in afara retelelor de distributie (a se vedea lista de orase din formularul de inscriere/comanda) se aplica un cost suplimentar de 0.80 lei (fara tva) pentru fiecare km. Acesta se va adauga incepand cu cea mai apropiata localitate de adresa de livrare, din aria de distributie Fan Courier.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, Mycoffee Office Distribution (Mycoffee) va pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, timp in care vom incerca sa luam legatura cu clientul  pentru definitivarea comenzii. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata. 

Valoarea transportului se va regasi in factura emisa de Vanzator sau pe chitanta emisa de firma de curierat la livrarea comenzii.

Transport - Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor pe teritoriul Romaniei.